פשטידת ברוקולי וכרובית

רכיבים

1/2  כרובית קטנה

4-5  גבעולי ברוקולי

3  ביצים

3  כפות קמח עדשים כתומות

1  שקית אבקת אפיה

מלח- לפי הטעם


אופן ההכנה

תבנית מלבנית מרופדת עם נייר אפיה (חובה)

מחממים תנור ל-180 מעלות חימום עליון ותחתון ללא טורבו.

במעבד מזון טוחנים כרובית וברוקולי לפירורים את הכרובית והברוקולי (אפשר גם בפומפיה).

טורפים ביצים ומוסיפים את הברוקולי והכרובית. מערבבים.

בקערה נפרדת מערבבים את הקמח , אבקת אפיה ומלח.

מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד לאיחוד. 

מעבירים לתבנית. 

אופים כ-45 דקות עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה.


הערות:

במידה ומשתמשים בכרובית או ברוקולי קפואים אז נוסיף כשליש שקית פתיתי ברוקולי ושליש שקית פתיתי כרובית (בערך כוס וחצי מכל דבר).

המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.

איש קשר

info@shanina.co.il

0502156640

איש קשר

info@shanina.co.il
0502156640