4 כפות פרוסות שקדים ופיסטוקים – זו לא טעות זה יכנס במסה הרטובה.
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות (לא טורבו)
להכין ממכונת הקפה כוס קפה אמריקנו – למלא את הכוס רק בקפה. ולתת לה להתקרר.
מפרידים ביצים – חלבון וחלמון.
את החלמונים מוסיפים ביחד עם הרכיבים הרטובים.
את החלבונים מקציפים עם הסוכר (אפשר גם רק עם רבע מהכמות).
מערבבים את כל היבשים ביחד.
מערבבים מסה יבשה לתוך מסה רטובה עד יצירת תערובת אחידה.
מוסיפים את קצפת החלבונים בקיפול.
מעבירים לתבנית אפיה עגולה או אינגליש קייק (יצא 2 תבניות של אינגליש קייק).
יש לשמן היטב את התבנית.
למשך 20-35 דקות בחום 180 מעלות לא טורבו.
המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.