טוחנים היטב את אגוזי המלך ומוסיפים את יתר הרכיבים.
אם התערובת קשה מידי למעבד מזון, ניתן להוסיף מעט מים.
המרקם אמור להיות דומה לטונה במיונז – בריא יותר מזין יותר וטעים יותר.
פתרון מעולה לארוחות בוקר וערב, לכריכים, לתוספת למגש ממרחים ועוד.
המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.