מכינים כמות שרוצים ומתאימה עבורכם. הכמות כאן קטנה בכוונה.
מחממים את הנוזל על אש קטנה. מוסיפים ג’לטין עד המסה מלאה שלו. לערבב כל הזמן. מורידים מהאש, מוסיפים את כמות המייפל הרצויה ומערבבים היטב.
מעבירים לכלי/ כוסות/ צנצנות ומצננים במקרר.
ג’לטין נחקר בשנים האחרונות כיעיל מאוד למערכת העצבים ולמניעה ו/או עיכוב תהליכים ניווניים במערכת העצבים.
מומלץ לשלב כחלק מתזונה בריאה.
מומלץ לצרוך ג’לטין שאינו תוצרת הארץ (אפשר שיהיה עם כשרות).
המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.