כשהשוקולד המומס בטמפרטורה נעימה (אין לערבב אם זה חם, זה יהרוס את ההקצפה) יש להוסיף בתנועת קיפול אל הקצפת.
להקציף עוד מעט עד ליצירת קצפת יציבה.
למזוג לכוסות / צנצנות.
לשמור במקרר (אין צורך במקפיא).
להגיש קר.
המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.