ניוקי בטטה ותפוח אדמה

רכיבים

3 בצלים

5 שיני שום

3 כפות שמן זית (או כמה שנדרש)

10 עגבניות

מלח 

פלפל

פפריקה מומלץ לשלב כמה סוגים. 

רבע כפית סוכר קנים אורגני

חופן בזיליקום

מיץ מלימון שלם סחוט


אופן ההכנה

בצל ושום  לקצוץ היטב ולטגן עם שמן זית על מחבת גדולה (אליה יכנס כל הרוטב) עד שהכל זהוב קלות.

4 עגבניות לרסק במעבד מזון, את כל השאר לחתוך בגדלים שונים. להוסיף למחבת.

לערבב היטב עם כל התבלינים והסוכר. 

להביא לרתיחה, להוריד את האש לאש נמוכה יותר.  לתת לרוטב לצמצם את עצמו מעט.

בזיליקום ולימון – להוסיף לרוטב עם ההגשה.


מומלץ לפני ההגשה לערבב את הניוקי עם הרוטב ורק אז להגיש. 

יש גם מתכון לניוקי 

המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.

איש קשר

info@shanina.co.il

0502156640

איש קשר

info@shanina.co.il
0502156640