טוחנים שקדים במעבד מזון בפולסים (שיהיו חתיכות שכיף לאכול)
טוחנים פולי קקאו במעבד מזון בפולסים (להשתדל שלא יתחמם)
מערבבים את כל הרכיבים בקערה עם כף מעץ.
ממלאים את הרכיבים בתוך תבנית סיליקון או יוצרים צורה שאוהבים
מכניסים למקפיא למשך שעה לפחות לפני ההגשה.
לשמור במקרר.
המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.