לשטוף היטב את העגבניות לנגב במגבת וליצור חתך בצורת + בתחתית העגבניה.
לפזר על מחבת עם מעט שמן זית ולטגן אותן עד לחריכה קלה מכל צד. להניח בצד שיתקרר.
(ניתן להכניס לתנור לקלייה על 190 מעלות טורבו למשך 10 דקות או פחות)
לוקחים את העגבניות הקלויות ויתר המצרכים ומוסיפים לתוך בלנדר.
טוחנים עד למרקם אחיד – ניתן להוסיף שמן זית אם נדרש.
הממרח הזה הוא במרקם נוזלי ופחות סמיך.
הוא טעים ושווה את המאמץ.
ניתן להוסיף צ’ילי חריף או להשתמש בשום קונפי בהכנתו לשדרוג הטעם.
המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.