ממרח פסטו

רכיבים 

עלים של בזיליקום מ 3 חבילות 

3 כפות שמן זית

 5-6 שיני שום

מלח – לפי הטעם 


אופן ההכנה

הפרדת העלים מהגבעול  (שומרים 2 עלים לקישוט) – 

לשים אותם בקערה לשטוף במים פושרים, לסנן וליבש במגבת. 

מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר וטוחנים עד למרקם אחיד – ניתן להוסיף שמן זית אם נדרש.

מוזגים לקערת הגשה. ומקשטים עם 2 עלים של בזיליקום.


לשמור בצנצנת אטומה.  

המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.

איש קשר

info@shanina.co.il

0502156640

איש קשר

info@shanina.co.il
0502156640