טורטיית כוסמת

רכיבים

3 כוסות קמח כוסמת ירוקה

1.5 כפות מלח 

5 כפות שמן זית

4.5 כוסות מים פושרים


אופן ההכנה

לערבב היטב קמח ומלח בקערה גדולה.

להוסיף לסירוגין ראשית את המים ואחרי השמן. 

יש לתת לבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 10 דק’. על מנת לאפשר לכל החומרים של הכוסמת לעבוד היטב. 

אחרי 10 דק’, אם נדרש ניתן להוסיף עוד מים (לא יותר מכוס וחצי נוספים). 

מחממים על הגז, מחבת נונסטיק. 

לאחר החימום, יש לשפוף כמות שתכסה את כל התחתית של המחבת ותהיה עם העובי הרצוי. 

אין לגעת עד שרואים כי קצוות הטורטיה מתנתקות מהמחבת. 

הופכים לדקה נוספת ומוציאים לצלחת. 

המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.

איש קשר

info@shanina.co.il

0502156640

איש קשר

info@shanina.co.il
0502156640