ללא גלוטן, לא אפיה, טבעוני
הכנה מוקדמת
הנבטת קינואה – משרים את קינואה (כל כוס קינואה עם 3 כוסות מים) ללילה שלם.
מסננים היטב ושוטפים.
מחזירים את הקינואה לקערה ומכסים 3-4 שעות עד שמבחינים בזנבות שצצים מהקינואה – זוהי ההנבטה שלו.
רכיבים
חצי כוס עלים קצוצים (כוסברה, נענע)
צרור פטרוזיליה קצוץ
2 כוסות קינואה – מושרית לילה
2 עגבניות חתוכות לקוביות
5 גבעולי בצל ירוק
6 כפות שמן זית (או לפי הצורך)
2 פלפל אדום חתוך לקוביות
2 פלפל צהוב חתוך לקוביות
חצי לימון סחוט (או לפי הטעם)
כפית מלח (או לפי הטעם)
אופן הכנת הסלט
קוצצים דק מאוד את הירק (פטרוזיליה, כוסברה, נענע) ומכניסים לקערה.
פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקיקות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים את הפלפלים, העגבניות החתוכים לקערה.
מוסיפים את הקינואה המונבטת עם התבלינים, מערבבים היטב ומגישים.
*לבדוק טעמים כמובן.
info@shanina.co.il
0502156640