חותכים את הכרובית לתפרחות בגודל בינוני. מגררים את הכרובית על צד גס של פומפייה. שמים בקערה גדולה.
קוצצים היטב את עשבי התיבול (בצל נענע ופטרוזיליה). מוסיפים לקערה של הכרובית.
מוסיפים לקערה חמוציות ואגוזי מלך
מתבלים את הסלט במלח, פלפל ומיץ לימון לפי הטעם.
מערבבים היטב ומגישים.
מומלץ להכין מראש שהכרובית תקבל מספיק זמן לקבל את כל הטעמים.
המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.