בצק לפיצה

ללא גלוטן

רכיבים

3 כפות שמרים

כפית סוכר

כוס וחצי מים פושרים-חממים 

3 כוסות קמח רב תכליתי ללא גלוטן

3 כפות שמן זית 

כפית מלח הימלאיה

 

הכנת הבצק

בקערת המיקסר שמים ביחד – שמרים סוכר ומים. 

ממתינים לפעולת השמרים. (נראה קצף/התססה)

נוסיף את הקמח ונערבב עד לתערובת אחידה. 

נוסיף שמן ומלח ונערבב עוד כ 3 דקות.

לא להבהל אם הבצק יוצא דביק, זה תקין לחלוטין! 

נעביר את הבצק לקערת התפחה או קערה עם ניילון נצמד 

להתפחה ראשונית למשך שעה וחצי או עד שמכפיל את עצמו. 

נלוש היטב על משטח מקומח 

נרדד בתוך תבנית התנור או תבנית פיצה. 

ונשאיר כחצי שעה להתפחה נוספת. בזמן הזה, יש לחמם תנור ל 200 מעלות לא טורבו. 

נאפה את הבצק  על חום 200 מעלות ללא טורבו – רק את הבצק לתנור שחומם מראש למשך 5-8 דקות עד השחמה קלה. 

נוציא מהתנור. בשלב הזה ניתן להקפיא את הבצק או להמשיך לאפות או לכדי פיצה מדהימה – 

המשך לפיצה: 

נוסיף רוטב עגבניות ביתי, תוספות שאוהבים וגבינות מוצרלה וקשקבל.

נכניס לתנור שחומם מראש על 230 מעלות טורבו עד שהגבינה נהיית שחומה. 

מומלץ להגיש חם.

בתאבון 



המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.

איש קשר

info@shanina.co.il

0502156640

איש קשר

info@shanina.co.il
0502156640