סלט טבולה קינואה 

ללא גלוטן, לא אפיה, טבעוני


הכנה מוקדמת

הנבטת קינואה – משרים את קינואה (כל כוס קינואה עם 3 כוסות מים) ללילה שלם. 

מסננים היטב ושוטפים.

מחזירים את הקינואה לקערה ומכסים 3-4 שעות עד שמבחינים בזנבות שצצים מהקינואה – זוהי ההנבטה שלו.


רכיבים

חצי כוס עלים קצוצים (כוסברה, נענע)

צרור פטרוזיליה קצוץ

2 כוסות קינואה – מושרית לילה

2 עגבניות חתוכות לקוביות

5 גבעולי בצל ירוק

6 כפות שמן זית (או לפי הצורך)

2 פלפל אדום חתוך לקוביות

2 פלפל צהוב חתוך לקוביות

חצי לימון סחוט (או לפי הטעם)

כפית מלח (או לפי הטעם)


אופן הכנת הסלט

קוצצים דק מאוד את הירק (פטרוזיליה, כוסברה, נענע) ומכניסים לקערה.

פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקיקות ומוסיפים לקערה.

מוסיפים את הפלפלים, העגבניות החתוכים לקערה.

מוסיפים את הקינואה המונבטת עם התבלינים, מערבבים היטב ומגישים.

*לבדוק טעמים כמובן.

המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.

איש קשר

info@shanina.co.il

0502156640

איש קשר

info@shanina.co.il
0502156640