סירופ אגסים

רכיבים

4-5 אגסים 

ליטר וחצי מים (ברז או מסוננים)

מקל קינמון

8 גרגירי פלפל שחור

 

אופן ההכנה

חותכים את האגסים לרבעים, ניתן להסיר את הזרעים אך אין צורך. 

מכניסים את כל הרכיבים לסיר בגודל המתאים. 

מבשלים בלי מכסה עד לרתיחה על האש.

אחרי שהמים רתחו היטב – מעבירים לאש נמוכה ומכסים עם מכסה לעוד 40 דקות של בישול איטי.

מסננים את הסירופ ומצננים אותו. ניתן לשמור במקרר עד 24 שעות. 

אפשר לחמם כל פעם כמות שרוצים לשתות או לשתות קר.

ניתן להוסיף דבש איכותי אם רוצים.



לאגסים יש השפעה מעולה בכיוח – הוצאת ליחה. 

בכל מצב של קושי נשימה וגודש במערכת הנשימה הסירופ יכול לעזור ולתמוך בטיפול ובהחלמה. 

*אין ההמלצה מחליפה טיפול אחר ע”י כל גורם רפואי. 

רפואה שלמה

המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.

איש קשר

info@shanina.co.il

0502156640

איש קשר

info@shanina.co.il
0502156640