מוס שוקולד 

ללא גלוטן, לא אפיה

 

רכיבים

100 גרם שוקולד עדיף מעל 70% מוצקי קקאו 

50 מ”ל שמנת להקצפה 38% שומן

2 כפיות אינסטנט פודינג וניל 

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד עם 5 כפות שמנת בסיר על אש קטנה. 

מקררים. 

במיקסר – שאר השמנת והפודינג עד להקצפה רכה.

כשהשוקולד המומס בטמפרטורה נעימה (אין לערבב אם זה חם, זה יהרוס את ההקצפה) יש להוסיף בתנועת קיפול אל הקצפת. 

להקציף עוד מעט עד ליצירת קצפת יציבה. 


למזוג לכוסות / צנצנות. 

לשמור במקרר (אין צורך במקפיא).

להגיש קר. 

המידע המפורסם באתר איננו ייעוץ רפואי ו/או חוות דעת רפואית בעניין האבחנה ו/או הטיפול בחולה מסוים.
המידע המפורסם באתר לא יחליף המלצות ו/או הנחיות רופא ו/או צוות רפואי או מטפל מכל תחום.
לשם קבלת ייעוץ פרטני, יש לפנות להתייעצות, לקבלת חוות דעת מקצועית לאחר בדיקה ואופן הטיפול המוצע.

איש קשר

info@shanina.co.il

0502156640

איש קשר

info@shanina.co.il
0502156640